onsdag 2 juli 2008

EmoTrance hos Regnum i Göteborg

Befria dina goda krafter med EmoTrance!
Nytt genombrott inom energipsykologi och energiterapi som du kan använda direkt!

EmoTrance är särskilt framtaget för att återskapa din förmåga att vara i ”flow”, i flödet. Och enligt EmoTrance är dina känslor feedback på hur din energikropp mår. EmoTrance är mycket enkelt och metoden fungerar verkligen bra. Du behöver inte studera kartor, tabeller och traditionell kinesisk medicin (TKM) för att bli en bra EmoTrance Practitioner (praktiker).

Allt du behöver göra är att ställa den här frågan till dig själv och till dem du hjälper:

”Var i kroppen känns den känslomässiga smärtan”

Du får fem ”hemligheter”, tre enkla principer och tre tekniker som verkligen hjälper dig. Och när du gått den här workshopen så vet du också hur man gör.

Så här fungerar det:

  1. Du har en energikropp som behöver hjälp
  2. Energikroppen berättar var den behöver hjälp genom dina känslor
    Du hjälper den med din intention
  3. Dina negativa känslor ersätts med att du känner dig energifylld och dina nya känslor är känslor av välmående, lycka och glädje.

Tänk om du kunde uppnå allt detta på bara två dagar? Omöjligt kanske du säger? Inte alls! Här är vårt löfte: gå den här kursen så ska vi visa dig ett tvärsäkert sätt att arbeta med energipsykologi. Den här kursen kan förändra ditt liv. Till det bättre. Och den passar utmärkt för både privatpersoner och professionella terapeuter.

Du får veta hur du använder din intention, energihealing och uppmuntran för att:

Mjuka upp och lösa dina blockeringar - Finna naturliga kanaler för energin - Uppmuntra processen och fortsätta förflytta energi - Nå ett stadium där det jämna flödet har återskapats

EmoTrance är naturligt, enkelt och kraftfullt. Välkommen till en fantastisk workshop hos Regnum du också!

EmoTrance-kurser anordnas löpande av Regnum! Kontakta oss för aktuella kurser. Vi utbildar på 3 nivåer inom Emotrance: 1. Workshop/självhjälp 2. EmoTrance Practitioner, och 3. Advanced EmoTrance Pratitioner.

Med vänlig hälsning
Sofia Olsson -
Regnum, EmoTrance Trainer och energiterapeut

Affärsverksamhet bloggar



Sweblog

Inga kommentarer: