onsdag 2 juli 2008

Energipsykologi och energiterapi

Öst möter väst hos Regnum i Göteborg

”När hälsans energiaspekter beaktas kan det ”oförklarliga” åtgärdas – och det är därför som vi säger att energipsykologi ofta fungerar när inget annat gör det.”

Energipsykologi (*) erbjuder effektiva hjälpmedel vars fördelar börjar spridas över hela världen. Vi på Regnum vänder oss främst till dig som vill ta ditt energisystems kraft i anspråk och på köpet utnyttja de senaste landvinningarna inom den spännande energipsykologin.

Energipsykologi har många användningsområden:

Fysiska problem. Vi arbetar med de energimässiga delarna i nervsystemet när vi använder EFT, TFT, EmoTrance, TAT osv samtidigt som du fokuserar på specifika tankar och minnen. När de emotionella delarna av ett problem frigörs kommer det troligen att leda till en snabbare återhämtning. Beroenden (mat, nikotin, alkohol, spel osv). Här krävs ofta flera behandlingar
Föreställningar, förutfattade meningar, attityder, fördommar. De tankar som du ständigt har utgör din verklighet och vad du får ut av livet. Din inre dialog är dina verkliga affirmationer och det du drömmer om behöver avspeglas i dina tankar för att bli verklighet.

Energiterapi och energipsykologi är dessutom lysande för alla som önskar sig ett nytt och mer energifyllt liv.

Styrkan i Regnums metoder är just de positiva resultaten och det breda användningsområdet!
Några exempel är: Ökad självuppskattning, avspänning och stressreduktion, självförtroende i framtida situationer, för hälsa, för bättre koncentration och studiekapacitet och för att nå dina mål.

Hos Regnum: Välj mellan det bästa inom energipsykologi och energiterapi:

EMI – EFT – Trance – TAT – BSFF – NLP – EmoTrance – QT (Quantum-Touch) – Färgbehandling – ZPoint – Ljudterapi, och flera andra intressanta modaliteter som vi använder vid behov.

Tre principer som starkt genomsyrar vårt arbetssätt är:

  1. Känslor är en feedbackmekanism som berättar hur din energikropp mår

  2. Orsaken till alla negativa känslor är en kortslutning i kroppens energisystem (meridiansystem)

  3. Personlig handlingsplan genom bio-psyko-social hälsa

Vi på Regnum tror fullt och fast på att använda det bästa av både traditionell och alternativ medicin. Det finns alltid mer än ett sätt att angripa ett problem. Riktig läkning – på djupet – kan vara som att beställa från en kinesisk meny, man blandar och matchar för att hitta en perfekt kombination. När du går till Energipsykologiska kliniken i Göteborg (Regnum) kan du välja att kombinera flera intressanta behandlingsmetoder. Och det kan verkligen hjälpa dig att nå ett utmärkt resultat. Ofta är dock de energipsykologiska metoderna den enda behandling som behövs.

Det våra energiterapier har gemensamt är att de behandlar både den fysiska kroppen och energikroppen. När energi frigörs fungerar dessutom andra behandlingarna – traditionella och alternativa – bättre och ditt självläkande system lägger in en högre växel.

Kontakta oss på 031-707 02 22 eller e-posta till
info@regnum.nu om du vill veta mer om vad energipsykologi kan betyda för dig.

(*) Du kan också gå en kurs hos oss eller läsa en bok om du vill veta mer. Kontakta oss för Litteraturtips!

”Orsaken till alla negativa känslor är en störning i kroppens energisystem”
Gary Craig


Med vänlig hälsning
Sofia Olsson - Regnum. http://www.regnum.nu/

Inga kommentarer: